Granit.dk Aps – CVR 36472618

Lundsbjerg Industrivej 15, 6200 Aabenraa

Telefon / 70702048   E-mail / info@granit.dk 

 

Vores hovedlager & showroom ligger i Aabenraa – her har vi 1.600 m2 indendørs lager samt et udendørslager på 10.000 m2. Vores lager af brugte sten ligger få 400 meter fra den Dansk-tyske grænse hvor vi har mulighed for at læsse lastbiler med gummiged. I Herning ligger pakkeriet af produkter i Big-Bags og poser. Salgsteamet i firmaet har tilsammen mere end 30 års erfaring og branchekendskab inden for salg, køb og import af natursten fra Østen, Sydamerika og Europa.

Vi har kontor, lager og udstilling i det Sønderjyske kun 30km fra den tyske grænse. I samarbejde med flisebutikker, byggemarkeder, arkitekter, entreprenører, anlægsgartnere og brolæggere i alle dele af landet, kan vi tilbyde den bedst mulige løsning til netop Jeres behov.

Historie:

2009:

Firma etableret som enkeltmand firma i 6230 Rødekro. Ejer Lars Nissen Callesen

(tidligere naturstenssælger hos Andresen Natursten igennem 10 år)

2011:

Allan Hansen indtræder som medejer og firmaet bliver lavet om til et Aps

(tidligere naturstenssælger hos Andresen Natursten igennem 12 år)

Forhandlernet:

Granit.dk er i dag en stærk leverandør af natursten til erhvervskunder rundt omkring i hele Danmark.

Vi levere til de største byggemarkeder i Danmark, Murer, Entreprenører, Flise butikker, Arkitekter og Brolæggere m.m.  

Egen Import:

Vi importerer selv vores produkter hjem fra de vigtigste naturstens producerende lande rundt omkring i hele verden. Her kan nævnes Kina, Indien, Brasilien, Tyskland, Italien, Norge, Sverige, Holland, Belgien, Tyrkiet, Portugal og Spanien.

Miljø:

Der har i de seneste år været meget fokus på miljøet i det meste af verden og da vores produkter jo er meget tunge prøver vi at have fokus på selve transporten på vej og til havs. Vi er i løbende dialog med vores transportleverandører om hvor vi kan sætte ind og gøre det bedre for miljøet i balance med fragtpriser og arbejdsmiljø. Det skal her også nævnes at dette ikke er helt gratis og at vi alle kommer til at betale en smule mere for at bevarer vores miljø og gøre dette bedre.

PDL:   

Person data loven – Granit.dk videregiver eller sælger ikke vores kunders person data og alle henvendelser pr. e-mail eller via vores hjemmesider slettes efter en kort periode eller når disse oplysninger ikke er aktuelle mere. Dog opbevare vi dine data, så længe det er relevant i forhold til eksempelvis bogførings loven.

Målsætning: 

Vores målsætning er at drive en sund og sikker virksomhed med udgangspunkt i vores eksisterende og kommende kunder. Målet skal blandt andet opnås ved altid at sikre, at kvalitet, levering og kundeservice altid er i top. Service, god rådgivning, konkurrencedygtig, leveringssikkerhed og bæredygtighed.
Det er fine ord, men i en meget travl hverdag for de fleste mennesker vil vi gøre alt hvad vi kan for at lette vores kunder med deres kommende hus- & have projekter.

KONTAKT OS