Granit.dk Aps – CVR 36472618

Lundsbjerg Industrivej 15, 6200 Aabenraa

Telefon / 70702048   E-mail / info@granit.dk 

 

Vores kontor, hoved lager & showroom ligger i Aabenraa – her har vi 1.600 m2 indendørs lager samt et udendørslager på 10.000 m2.
I Herning har vi også et lager med de mest solgte udendørsprodukter (lyse og mørke kantsten og chaussésten). I Herning ligge pakkeriet af alle råstofs produkter vi pakker i Big-Bags og poser (sand, skærver, stenmel m.m.)
Vores team i Aabenraa har måske samlet set den største erfaring inden for natursten i Danmark.
Vores vigtigste handelslande er i dag Italien, Brasilien, Tyskland, Portogal, Tyrkiet, Spanien, Sverige,  Kina & Indien.

Historie:

2009:

Firma etableret som enkeltmand firma i det sønderjysk af Lars Nissen Callesen

(tidligere naturstenssælger hos Andresen Natursten igennem 10 år)

2011:

Allan Hansen indtræder som medejer og firmaet bliver lavet om til et Aps

(tidligere naturstenssælger hos Andresen Natursten igennem 12 år)

2023:

Kim Wilhelmsen indtræder som medejer efter 3 år ansættelse ved Granit.dk

Forhandler:

Granit.dk er i dag en stærk leverandør af natursten til erhvervskunder rundt omkring i hele Danmark.

Vi levere til de største byggemarkeder i Danmark, Murer, Entreprenører, Flise butikker, Arkitekter og Brolæggere m.m.  

Egen Import & produktion:

Vi importerer selv vores produkter hjem fra de vigtigste naturstens producerende lande rundt omkring i hele verden.
Produktionen af vinduesplader sker lige over grænsen til Tyskland med det største udvalg man kan tænke sig til. 
Produktionen / forarbejdningen af sålbænke sker på vores adresse i Aabenraa.

MILJØ – ILO – EPD:

Arbejdsmiljø, naturen, genbrug, lang levetid på produkterne, bortskaffelse af udtjente produkter er bare nogle af de udfordringer verden står over for. Det er vi helt beviste om hos Granit.dk og her ligge vi rigtig meget energi og fokus.
Alle vores produkter har naturligvis de helt almindelige dokumentationer der kræves for at sælge natursten i Danmark.
Herudover besøger jævnligt uanmeldt vores producenter da vi har et ansvar for de mennesker der arbejder med vores produkter og et meget stort ansvar for naturen. 
Der har i de seneste år været meget fokus på miljøet i det meste af verden og da vores produkter jo er meget tunge, har meget fokus på selve transporten på vej og til havs.

Vi er i løbende dialog med vores transportleverandører om hvor vi kan sætte ind og gøre det bedre for miljøet i balance med fragtpriser og arbejdsmiljø. Det skal her også nævnes at dette ikke er helt gratis og at vi alle kommer til at betale en smule mere for at bevarer vores miljø og gøre dette bedre.

PDL:   

Person data loven – Granit.dk videregiver eller sælger ikke vores kunders person data og alle henvendelser pr. e-mail eller via vores hjemmesider slettes efter en kort periode eller når disse oplysninger ikke er aktuelle mere. Dog opbevare vi dine data, så længe det er relevant i forhold til eksempelvis bogførings loven.

Målsætning: 

Vores målsætning er at drive en sund og sikker virksomhed med udgangspunkt i vores eksisterende og kommende kunder. Målet skal blandt andet opnås ved altid at sikre, at kvalitet, levering og kundeservice altid er i top. Service, god rådgivning, konkurrencedygtig, leveringssikkerhed og bæredygtighed.
Vi arbejder på sigt på at vores vare program består mere og mere af produkter der produceres så tæt på Danmark som mulig (hvis dette er en mulighed). Dette er et vigtig tiltag for bæredygtigheden
Det er fine ord, men i en meget travl hverdag for de fleste mennesker vil vi gøre alt hvad vi kan for at lette vores kunder med deres kommende hus- & have projekter.

KONTAKT OS