BESKRIVELSE

R155 er en speciel koncentreret rens til fjernelse af byggesnavs, dispersionsfarve, voksbelægninger, sæbeophobninger fra rengøringsprodukter samt olie, fedt og let fugeslør fra alle natur og kompositstens overflader. Til både inde og ude. R155 er specielt udviklet til polerede og finslebne marmor, kalksten og travertinoverflader.

Anvendelse: Eventuel gulvvarme afbrydes to dage inden behandlingen, hvorefter gulvet skal køle af. Påfør R155 fortyndet med vand (1:2 til 1:10) afhængig af intensiteten af smuds. Brug skurebørste, hård kost eller velegnet skuresvamp for at arbejde R155 ind i overfladen. Lad produktet virke på overfladen i ca. 10 min. uden at det tørrer ind. Bearbejd området igen og fjern det beskidte vand. Vask herefter med rigelige mængder rent vand. Ved særligt genstridige pletter kan R155 anvendes ufortyndet.
Såfremt der anvendes vandsuger, anbefaler vi at der tilsættes HMK Z902 Skumdæmper i vandet, for at regulere mængden af skum.
Afprøv altid produktet på et skjult område for at vurdere egnethed og dækningsgrad. Brug ikke produktet under 12 og over 25°C.

Vigtigt: Påfør ikke i direkte sollys. Påføres ikke på plastic, poleret eller vokset træ og lakerede arealer. Bliver ovennævnte områder våde, fjernes stænkene og der vaskes grundigt med rent vand.
Rækkevidde: 10-80 m2/liter.
Følg altid HMK´s anbefalede metoder med anvendelse og påføring.
Indeholder tensider, hjælpematerialer og bekæmpelsesstoffer.
Opbevares utilgængeligt for børn.

Leveringstørrelser:
1 liter / 12 stk. pr. kasse.
5 liter / 2 stk. pr. kasse.
10 liter / 1 stk.

KONTAKT OS

VI HENVISER GERNE TIL NÆRMESTE FORHANDLER AF VORES PRODUKTER.

INFO

Varenr:44004
DB / TUN nr:2037284
Mængde:1 Liter
Materiale:Grundrens (Syrefri)
Koncentreret
Producent: HMK - Tyskland
Info:Egnet til alle natursten