BESKRIVELSE

R777 er en klar til brug syrebaseret rens, der fjerner rustpletter og stænk fra syrebestandige hårde stentyper. Specielle tilsætningsstoffer reducerer den videre udvikling af rust efter behandlingen. Velegnet til polerede overflader.
Anvendelse: Eventuel gulvvarme afbrydes to dage inden behandlingen, hvorefter gulvet skal køle af. Påfør rigeligt med R777 i et jævnt lag, og arbejd det ind i overfladen med skurebørste, hård kost eller velegnet skurepad. Påfør altid hele arealet. Efter 12-24 timer fjernes overskydende væske, hvorefter arealet vasket grundigt med R155, Grundrens (syrefri) fortyndet i vand (1:10), fjern herefter det beskidte vand. Afslutningsvis vaskes med rent vand. Mens behandling foregår, kan det være nødvendigt at påføre et nyt lag af R777 og evt. dække det at med folie for at sikre at produktet ikke tørre ud. I tilfælde med meget rust, kan det være nødvendigt at gentage behandlingen.
Behandling med R777 kan gøre stenen mørkere, dette kan fortage sig over tid. Gennem denne periode skal man ikke imprægnere overfladen og kun rengøre med rent vand.
Såfremt der anvendes vandsuger, anbefaler vi at der tilsættes HMK Z902 Skumdæmper i vandet, for at regulere mængden af skum.
Afprøv altid produktet på et skjult område for at vurdere egnethed og dækningsgrad. Brug ikke produktet under 12 og over 25°C.
Vigtigt: Må ikke påføres i direkte sollys. Syrefølsomme overflader, såsom poleret og slebet marmor, kalksten, betonprodukter, metal, plastik mv. vil blive beskadiget ved kontakt med R777.
Rækkevidde: 5-15 m2/liter

Følg altid HMK´s anbefalede metoder med anvendelse og påføring.
Indeholder: tensider, syre, hjælpematerialer & bekæmpelsesstoffer.
C: indeholder phosphorsyre

Leveringstørrelser:
1 liter / 12 stk. pr. kasse.

KONTAKT OS

VI HENVISER GERNE TIL NÆRMESTE FORHANDLER AF VORES PRODUKTER.

INFO

Varenr:44005
DB / TUN nr:2037288
Mængde:1 liter
Materiale:Rustfjerner
Producent: HMK - Tyskland
Info:Ikke egnet til ikke syrefaste overflader.