BESKRIVELSE

R183 er et specielt, koncentreret rensemiddel, der fjerner byggesnavs, cementfilm og kalk fra alle naturlige og kunstige stentyper, fliser, klinker, kompositkvarts, stentøj og beton-overflader, der er modstandsdygtige over for syre. Kan bruges indendørs og udendørs.

Anvendelse: Hvis der er gulvvarme, skal det slukkes mindst to dage før påføringen for at lade overfladen køle af. Fortynd R183 med vand (1:2 til 1:10) afhængigt af mængden af snavs. Gør overfladen våd og påfør med en skrubbebørste, en stiv håndbørste eller en egnet skuresvamp for at arbejde R183 ind i overfladen. Lad det sidde i kort tid, men lad det ikke tørre, skrub området igen og fjern den snavsede væske. Rengør området grundigt med R155 Grundrens (syrefri) fortyndet med rent vand (ca. 1:20) og fjern den snavsede væske. Bagefter rengøres området grundigt med rent vand. Ved genstridige aflejringer gentages påføringen.
Ved brug af en vådstøvsuger anbefaler vi, at man tilføjer HMK Z902 Skumdæmper til vandet for at regulere mængden af skum.
Afprøv produktet på et skjult område for at vurdere egnethed og dækningsgrad. Brug ikke produktet ved temperaturer under 12 og over 25°C.

Vigtigt: Må ikke påføres i direkte sollys. Overflader, der er sarte over for syre, såsom poleret og finpudset natursten, marmor, kalksten, agglomerater, dekorative betonprodukter, plastic, metal og nogle metaloverflader vil blive beskadiget ved kontakt med R83 og dets dampe.
Rækkevidde: Ca. 5 til 30 m2/liter.
Følg altid HMK´s anbefalede metoder med anvendelse og påføring.

Indeholder overfladeaktive stoffer, syre og stabilisatorer.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Leveringstørrelser:
1 liter / 12 stk. pr. kasse.
5 liter / 2 stk. pr. kasse.

KONTAKT OS

VI HENVISER GERNE TIL NÆRMESTE FORHANDLER AF VORES PRODUKTER.

INFO

Varenr:44007
DB / TUN nr:2037287
Mængde:1 liter
Materiale:Specialrens for Kalk & cementfilm
(Koncentreret)
Producent: HMK - Tyskland
Info:Ikke egnet til ikke syrefaste overflader.