BESKRIVELSE

S235 er en klar til brug, farvefremhævende overflade beskyttelse, der efterlader en mat overflade som reducerer indtrængning af vand og skidt i slebne, børstede, sandblæste, flammede eller kløvede natursten (bløde og hårde), sammensatte stentyper og terrazzo. Farven og strukturen i overfladen vil blive markant fremhævet samtidig med at en mat finish opnås. Produktet gør det betydeligt lettere at rengøre og vedligeholde overfladen, især på ru og kløvede overflader. Kun til indendørs brug.
Anvendelse: Eventuel gulvvarme afbrydes, hvorefter gulvet skal køle af. Gulvet rengøres grundigt, hvorefter det skal tørre (max 2-4% tilbageværende fugt i gulvet). Påfør S235 jævnt og ens med blød børste, malerrulle eller fladmop. Hvis farven ikke er blevet tilstrækkeligt fremhævet, gentages behandlingen efter 12 timer.
Efter tørring er materialet ikke skadeligt for helbredet.
Bemærk: S235 er ikke effektiv på polerede og meget finslebne sten, glaseret keramik/porcelæn og ikke sugende overflader.
Afprøv altid produktet på et skjult område for at vurdere egnethed og dækningsgrad. Brug ikke produktet under 12 og over 25°C.
Tørretid: Afhængig af rumtemperatur, ca. 4-6 timer.
Vigtigt: Gulvet må ikke betrædes før det er tørt. Beskyt overfladen mod regn og fugt 12 timer efter det er påført. Må ikke anvendes på gummi, plastic, lakerede eller ferniserede overflader samt materialer der ikke er modtagelige for opløsningsstoffer. Vi anbefaler at fødevarer og lignende, fjernes fra området inden behandling påbegyndes.
Rækkevidde: 5-10 m2/liter
Følg altid HMK´s anbefalede metoder med anvendelse og påføring.
Rengør grundigt overfladen inden med HMK R155, Grundrens (syrefri)
For daglig vask og beskyttelse bruges HMK P324, Ædelstensæbe.
Opbevares frostfrit og utilgængeligt for børn.

Leveringstørrelser:
1 liter / 12 stk. pr. kasse.

KONTAKT OS

VI HENVISER GERNE TIL NÆRMESTE FORHANDLER AF VORES PRODUKTER.

INFO

Varenr:44002
DB / TUN nr:2037291
Mængde:1 liter
Materiale:Imprægnering
Producent: HMK - Tyskland
Info:Meget velegnet til naturstensbordplader & fliser.