Vinduesplade Italiensk Ardesia Sort Skifer Kløvet 20mm

Den er måske Ferrarien inden for skifer. Skifer har alle de egenskaber der kræves i et moderne hjem.

Vindues karme leveres altid med en behandlet overflade (slebet eller kløvet). Forkanten og 10 cm ind i både højre og venstre side set fra forkanten fremstår slebet. Alle synlige kanter bliver leveret med en fas så kanterne ikke fremstå skarpe. Alt dette er Inkl. i et evt. tilbud fra Granit.dk.

Vi skære alle vores vindues plader ud fra meget store plader som betyder at man betaler for lige det antal m2 man skal bruge, dog min. 0,20m2 pr plade.

Ønskes skifer mere mørk anbefaler vi HMK S748 imprægnering med farveforstænker eller skiferolie. 

Vi producere vindues karme i alle typer granit, marmor, skifer og keramik. Vi har over 300 typer på lager. Hvis du ikke finder det du søger her på siden, så kontakt os bare… der findes flere hundrede typer ud over de viste. Vi hjælper gerne med en god pris inkl. levering. (afhentning i 6200 Aabenraa også muligt) Send os din tegning eller dine mål på vores e-mail info@granit.dk – så sender vi et tilbud på levering af de færdige plader.

Vi hjælper også gerne over telefonen på 70702048. Vinduesplader producere vi i vores skæreri og leveringstiden er ca. 1-2 uger.

KONTAKT OS

VI HENVISER GERNE TIL NÆRMESTE FORHANDLER AF VORES PRODUKTER.

INFO

Varenr:43220
DB / TUN nr:
2037135
Mål:Tykkelse - 20 mm
Materiale:Skifer
Kløvet overflade
Farve:-
Info:
Der afregnes altid for min. 200mm i dybden og min. for 0,20m2 pr. plade