Italiensk Ardesia Sort Skifer Slebet 20mm

Måske den smukkeste skifer man kan få. Skifer har alle de egenskaber der kræves i et moderne hjem.

Vindues karme leveres altid med en behandlet forkanter og 10 cm ind i både højre og venstre side set fra forkanten fremstår slebet. 
Vi skære alle vores vindues plader ud fra meget store plader som betyder at man betaler for den størrelse man skal bruge, dog min. 0,20m2 pr plade.

Italiensk Ardesia en dyb sort skifersten, der ofte bruges til vinduesplader og køkkenbordplader.

  1. Farve og Udseende: Ardesia Sort Skifer har en dyb sort farve, der kan have en subtil glans. Overfladen kan være jævn eller let tekstureret, og den kan have en naturlig glans, der giver den et elegant udseende.
  2. Anvendelse: Denne type skifer anvendes ofte i bygge- og designprojekter på grund af dens æstetiske appel og holdbarhed. Den bruges til vinduesplader og køkkenbordplader.
  3. Holdbarhed: Italiensk Ardesia Sort Skifer er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid. 
  4. Nem Vedligeholdelse: Ardesia Sort Skifer er generelt nem at vedligeholde. Regelmæssig rengøring og forsegling kan bidrage til at bevare dens udseende og beskytte den mod pletter.
  5. Elegant Design: Den dybe sorte farve og den naturlige glans giver Italiensk Ardesia Sort Skifer et elegant og sofistikeret design. Den kan tilpasse sig forskellige stilarter, fra moderne til mere traditionelle indretninger.
  6. Naturlig Oprindelse: Skiferen udvindes fra jorden som en naturlig sten og formes derefter til de ønskede plader. Dens unikke variationer i farve og tekstur tilføjer et naturligt præg til hvert stykke.
  7. Miljøvenlig: Som en naturlig sten er Italiensk Ardesia Sort Skifer miljøvenlig og kan genanvendes. Den er også kendt for sin lang levetid, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning.

Italiensk Ardesia Sort Skifer er ikke kun funktionel, men også en æstetisk tiltalende løsning, der tilføjer elegance og holdbarhed til forskellige bygningsprojekter.

Vi hjælper gerne med en god pris inkl. levering. (afhentning i 6200 Aabenraa også muligt) Send os din tegning eller dine mål på vores e-mail info@granit.dk – så sender vi et tilbud på levering af de færdige plader.

Vi hjælper også gerne over telefonen på 70702048. Vinduesplader producere vi i vores skærreri og leveringstiden er ca. 1-2 uger.

KONTAKT OS

VI HENVISER GERNE TIL NÆRMESTE FORHANDLER AF VORES PRODUKTER.

INFO

Varenr:43221
DB / TUN nr:
2037136
Mål:Tykkelse - 20 mm
Materiale:Skifer
Slebet overflade
Farve:- skifersort
Info:
max længde er typisk 2200mm

Der afregnes altid for min. for 0,20m2 pr. plade