Terrazzo Salzburg AT vinduesplader 20mm  – slebet overflade med kantforarbejdning

EPD Certificeret (miljødeklaration)
100 % Harpiksfri / Resin Free

Salzburg Terrazzo fra Granit.dk er den ideelle løsning til at tilføre elegance og tidløs skønhed til alle rum i din bolig. Perfekt ind i både køkken, stue, badeværelse og andre områder, hvilket gør dem til et alsidigt valg for enhver indretningsstil.

Med sit unikke mønster og farvesammensætning tilføjer Terrazzo Salzburg ikke blot et visuelt element, men skaber også en varm og indbydende atmosfære. Uanset om du ønsker at opfriske dit køkken, tilføje karakter til din stue eller skabe et luksuriøst badeværelse, er disse fliser det perfekte valg.

Bæredygtighed er nøglefokus for Granit.dk, og Terrazzo Salzburg er ingen undtagelse. Materialerne er omhyggeligt udvalgt for deres miljøvenlige egenskaber, og produktionen er optimeret for at minimere påvirkningen på planeten. Dette gør ikke kun fliserne smukke, men også et bevidst valg for dem, der ønsker at integrere bæredygtighed i deres hjem.

Terrazzo Salzburg-fliser er ikke blot en investering i et æstetisk tiltalende design, men også i en bæredygtig livsstil, der passer perfekt ind i ethvert hjørne af din bolig.

Vi anbefaler altid at overflade behandle natursten inden ibrugtagning, og endvidere brug af ph-neutrale produkter til vedligeholdelse.

Se og læs mere om vore produkter, til rengøring, imprægnering og vedligehold under plejemidler.

 

KONTAKT OS

VI HENVISER GERNE TIL NÆRMESTE FORHANDLER AF VORES PRODUKTER.

INFO

Varenr:43282
Materiale:Original Italiensk Terrazzo
Mål:Max mål 140x250cm
Laves på mål efter ønske
Min. afregning pr. plade er 0,20m2
Info:Slebet overflade.
Skridsikkerhed R9
Økologisk
Bæredygtig
Produktionstid:1-2 uger
DB / TUN nr:
2399205